Παραδοσιακές Στολές
0,00
Προϊόντα (0)
Αγαπημένα (0)
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Η εταιρεία μας »

STOLES-PARADOSIAKES.GR : ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ

Είμαστε μια μικρή Βιοτεχνία Παραδοσιασών στολών, που βρίσκεται στην Καστοριά. Η ιδέα αυτή ξεκίνησε το 1957, απο τον Σταμάτη Κοντούζογλου, έναν νέο με μεγάλο πάθος για την παράδοση και ειδικότερα για τις Παράδοσιακές Στολές. Ταξιδεύοντας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, έζησε στενά με Ελληνες ράφτες παραδοσιακών στολών, και άντλησε όλα εκείνα τα εφόδια, για να δημιουργήσει την δική του βιοτεχνία παραδοσιακών στολών.

 

Από τότε μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει έξη δεκαετίες κα τρείς γενεές, συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο πάθος για την Ελληνική παράδοση, και δημιουργούμε υψηλής ποιότητας Παράδοσιακές Στολές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

 

Η συλλογή μας περιλαμβάνει Παράδοσιακές Στολές από την Κρήτη, τα Δωδεκάννησα, τις Κυκλάδες, την Μακεδονία, την Θράκη, την Ηπειρο, την Πελοπόννησο & την Στερεά Ελλάδα.

 

Οι Παράδοσιακές Στολές μας όλα αυτα τα χρόνια χρησιμοποιούνται από Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορευτικούς συλλόγους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι Παράδοσιακές Στολές μας παράγονται σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, και μπορούν να παραχθούν και κατά παραγγελία του πελάτη.

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον ενδιαφέρον που μας δείξατε, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε όλα σας τα ερωτήματα.

 

Με εκτίμηση
Stoles-paradosiakes.gr

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απολαύστε Δωρεάν παράδοση των προιόντων σας για κάθε παραγγελία με παράδοση στην Ελλάδα.

Β2Β / Γίνε συνεργάτης μας σήμερα.

Χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής πελατών χονδρικής.

Χορευτικοί Σύλλογοι 50% Έκπτωση.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, που έχουμε για χορευτικούς συλλόγους & εκκλησίες.

Copyright © www.stoles-paradosiakes.gr Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Eshop Let'sUX